Reklama

Markíza HD v ponuke Skylinku

Česko-slovenská satelitná platforma Skylink oznamuje zaradenie programu Markíza HD do programovej ponuky.

Skylink, najväčší poskytovateľ satelitnej televízie v Českej a Slovenskej republike, od 1. 10. 2011 pridáva do svojej programovej ponuky vysielanie slovenskej komerčnej televízie Markíza v HD rozlíšení. Program je zaradený do programovej ponuky GRATIS a je určený pre územie Slovenskej republiky. Markíza HD je prístupná užívateľom Skylink kariet typu Irdeto/ICE (Standard, Standard HD, Výmena a Next).
Pokračovanie nižšie:


Technické parametre pre naladenie programu Markíza HD:

Družica: ASTRA (23,5°E)
Frekvencia: 12 109 MHz
Polarizácia: Horizontálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Kódovanie: áno (IRDETO)
ID: Markíza HD

Príjem programu Markíza HD je možný iba prostredníctvom HD prijímača. Bezproblémové dekódovanie je možné garantovať iba v prijímačoch testovaných Skylinkom. Tieto prijímače nesú označenie Skylink READY.

Program je prístupný už od 27. 9. 2011 v testovacej prevádzke.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Chápu, že je Markíza určena jen pro příjem na území Slovenska. Ale milí přátelé ze Slovenska, vy se skutečně nedíváte na žádné České programy které jsou určeny jen pro Česko? Což takhle Nova, Prima, Barandov atd.
    Tak proč ta strašná separace?
    Musíte skutečně vysílat jako primární jazyk na vaší Markize HD angličtinu? Pro uživatele na Slovensku to nevadí, oni mají jako jazyk na svých televizorech nastavenou Slovenštinu a ta je vysílána jako druhý jazyk a vám se tedy nastaví automaticky. Čech si musí přepnout jazyk. Může tedy vysílání sledovat ale musí to mít zkomplikované. Proč???

    1. Neviem aký satelitný prijímač vlastníte, ale väčšina prijímačov podporuje nastavenie dvoch primárnych jazykov. Ak už túto možnosť nemáte a nastavíte si u kanálu Markíza HD jazyk slovenčinu prijímač by si to mal zapamätať.

  2. mám přijímač LG 32 LV 570S, nejedná se tedy o klasický satelitní přijímač ale o televizor se satelitním tunerem. Tato možnost ale zde není, jazyk mohu nastavit pouze pro všechno nikoliv pro jednotlivé pořady

  3. markiza HD alebo NOVY HD ???nieje abi zvuk ani obraz a mam novu kartu ?????kedy sa dockame HD ak na slovensku?????????

    1. Chyba potom musí byť na vašej strane. Markíza HD ide bez problémov.

  4. Jarda a mili pratele z Ceska : Najväčšiu satelitnú platformu na českom aj slovenskom trhu Skylink kúpila v Luxemburgu sídliaca M77 Group, ktorá iba v marci tohto roka ovládla rovnako česko-slovenskú satelitnú službu CS Link. Takze na nas Slovakov sa so svojou nespokojnostou obracias zbytocne.

Komentáre už nie sú povolené.