Reklama

Televízia JOJ ponúkne od septembra vybrané filmy aj seriály v HD

Slovenská komerčná televízia JOJ na svojej internetovej stránke už zrereňuje filmy a seriály, ktoré bude vysielať vo vysokom rozlíšení (HD) na svojom novom kanále JOJ HD, ktorý by mal odštartovať začiatkom septembra tohto roku. Môžeme však už teraz povedať, že samotná televízia podľa zverejneného programu to s vysielaním vo vysokom rozlišení myslí uplne vážne. Veď pozrite sa čo si televízia JOJ pre svojich divákov pripravila v prvej polovici septembra v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:


Už v piatok 2. septembra odvysiela vo vysokom rozlíšení velkofilm Titanic v hlavnej úlohe s Leonardom DiCapriom a Kate Winsletovou. Okrem Titaniku to budu ešte filmy: Čo urobíme s fotrom? (4.9), Talentovaná Katelin (4.9), Sprisahanie (9.9), G – Force: Veľmi zvláštna jednotka (10.9), Let 93 (10,9), Okrem filmov to budú aj úspešné seriály ako: C.S.I.: Kriminálka New York VII.  (6.9), Hawaii 5.0 (7.9), Kosti VI (11.9), Glee II. (11.9) a Klamári III. (11.9).

Televízia JOJ HD by mala byť dostupná podľa prvých informácií vo vybraných IPTV sietach. Ziatiaľ však stále nie je známe či sa JOJ HD objaví aj v nejakej satelitnej platforme.

O tom čo sa objaví na už aktívnej pozícii Novy HD v platforme Skylink zatiaľ nechcel komentovat ani výkonný riaditeľ Jaromír Glisník zo spoločnosti TradeTec, ktorá prevádzkuje platformu Skylink. Ako pre náš portál SatelitnaTV.sk povedal: „K rozširovaniu programovej ponuky bohužiaľ zatiaľ nemôžem podať konkrétnejšie informácie. Doposiaľ nemáme dojednáne komerčné podmienky a akýkoľvek únik informácií by našu vyjednávaciu pozíciu poškodil.

Mohlo by vás ešte zaujímať