Reklama

Deň otvorených dverí v TV Markíza: Veľkolepá oslava! Rekordná návštevnosť!

V sobotu 20. augusta 2011 TV Markíza spolu so svojimi priaznivcami úspešne oslávila 15. výročie vysielania. Do Záhorskej Bystrice prišlo približne 44-tisíc ľudí z celého Slovenska. Brány areálu televízie boli počas Dňa otvorených dverí sprístupnené od 9.00 h do 18.00 h.

TV Markíza na Deň otvorených dverí 20. augusta 2011 doslova praskala vo švíkoch! Na oslavu svojho 15. výročia televízia pripravila mimoriadne pestrý program s koncertmi najlepších slovenských hudobných skupín a spevákov. Návštevníkov podujatia zabávali napríklad Dara Rolins, Martin Chodúr, Peter Cmorik, Katka Knechtová, Zuzana Smatanová, skupiny IMT Smile, Desmod, Gladiator, Polemic, Tublatanka, No name, Funkiez, ako aj „Superstaristi“ Lukáš Adamec, Gabriela Gunčíková, Martin Harich, Michal Šeps, Alžběta Kolečkářová, či Simona Fecková.
Pokračovanie nižšie:


Fanúšikom televízie boli sprístupnené štúdiá, réžie, prenosové vozy a ďalšie televízne pracoviská. Počas celého dňa mohli osobne stretnúť aj svojich obľúbených moderátorov a redaktorov TV Markíza, či hercov seriálu Ordinácia v ružovej záhrade, a získať ich autogramy.

Vrcholom celodenného atraktívneho programu bol slávny televízny pár, hlavní predstavitelia seriálu Tisíc a jedna noc Bergüzar Korel a Halit Ergenç, ktorých najprv v televízii Markíza privítala generálna riaditeľa Zuzana Ťapáková. Potom sa dvojica presunula na pódium, odkiaľ obaja známi herci pozdravili divákov a niekoľkými slovami sa im prihovorili aj v slovenčine, moderátorom Zlatici Puškárovej a Patrikovi Švajdovi odpovedali na viacero zvedavých otázok a na záver rozhovoru si prevzali darček – fujaru – ktorý im bude dlho pripomínať návštevu Markízy a Slovenska. Vzápätí sa presunuli na autogramiádu, ktorá vyvolala medzi ich obdivovateľmi a fanúšikmi doslova ošiaľ! Keďže o podpisy populárnej dvojice bol mimoriadny záujem, autogramiáda sa predĺžila! Po stretnutí s divákmi a autogramiáde ešte obaja herci poskytovali exkluzívne rozhovory.

Atmosféru Dňa otvorených dverí priblížila TV Markíza v štyroch priamych vstupoch a takmer hodinovom priamom prenose, prostredníctvom ktorých mohli aj diváci pri televíznych obrazovkách zažiť vynikajúcu atmosféru DOD. Programom na pódiu aj v areáli televízie divákov sprevádzali obľúbení moderátori Vilo Rozboril, Zlatica Puškárová, Patrik Švajda, Roman Juraško, Milan Zimnýkoval, Janka Hospodárová a Lenka Šóošová.

Tak ako každý rok, aj počas tohtoročného Dňa otvorených dverí si mohli návštevníci kúpiť tombolové lístky, pričom hlavnou výhrou bol osobný automobil. Výťažok z tomboly putoval na konto Nadácie TV Markíza.

Podľa odhadov Mestskej polície a organizačného štábu Dňa otvorených dverí navštívilo dnes areál Markízy takmer 44 000 markizáckych fanúšikov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ja som tiež na vlastnej koži zažila neopakovateľnú atmosféru DOD, ale vzápätí som to aj obanovala ako aj možno viacerí iní, ako som počula ohlasy. Teší ich taký veľký záujem? Teší, keď boli schovatí v svojom revíri a netlačili sa v dave. Televízia nemá kapacitu pre toľkých ľudí, nedalo sa tam ani chodiť, nie to ešte niekoho zblízka vidieť a získať autogramy, tobôž nie Šeherezády a Onura. Napíšte radšej, koľkým z tých 44-tisíc ľudí sa ušiel autogram alebo koľkí si mohli pozrieť štúdiá. Keď sme sa po dvoch hodinách státia medzi spotenými ľuďmi dostali trochu dopredu, pozerali sme sa na chrbáty ochrankárov, či kto to bol v tých žltých vestách. Ani sme nevedeli, kde sa kupuje tombola, vlastne nikto nič nevedel, potom ktosi vravel, že tombola bola už pred dvoma hodinami vypredaná. Bola to fakt neopakovateľná atmosféra, lebo ma tam už nikto nedostane.

  2. Plne súhlasím! Absolútne zvoraná akcia od strany organizátorov… bleeee

  3. Boli sme tam prvy a urcite aj posledny krat. Musel som davat pozor, aby nam ludia neuslapali deti kvoli tym hovadam tureckym…

Komentáre už nie sú povolené.