Reklama

CS Link ukončil akciu na výmenu kariet konkurenčných platforiem

Spoločnosť Media Vision, ktorá prevádzkuje satelitnú platformu CS Link dnes ukončila akciu zameranú na výmenu kariet konkurenčných platforiem. Predajcovia majú tak dnes poslednú možnosť objednať akciové karty.

Spoločnosť Media Vision zároveň  žiada svojich predajcov o zaslanie potrebných kariet konkurenčných platforiem a vyúčtovania. Ďalej predajcov informuje o tom, že si akciové karty môžu kvôli veľkému záujmu o túto akciu ponechať a vypredať ich za platných podmienok danej akcie až do odvolania aj po 31.8.2011.
Pokračovanie nižšie:


Pripomenme si v krátkosti podmienky danej akcie. Každý zákazník konkurenčnej platformy mohol priniesť funkčnú dekódovaciu kartu, alebo vyúčtovanie za satelitný príjem vybranému predajcovi platformy CS Link a po overení predajcom mal zákazník na výber z dvoch variant.

Pri prvej variante získal zákazník ročnú dekódovaciu kartu CS Link Irdeto s ročným predplatným balíka TOTAL za 0,1 EUR.

Pri druhej variante získal zákazník kartu CS Link bez obmedzenia + dotáciu na nový HD satelitný prijímač IRDETO vo výške 1500 Kč (60 EUR). Zákazník si však musel predplatiť na novú kartu CS Link platenú ponuku v hodnote 60 eur.

Viac informácií o akcii sa dočítate v našom článku: CS Link útočí na konkurenciu, ponúka kartu zadarmo aj ročné predplatné

Mohlo by vás ešte zaujímať