Reklama

Chorvátska Nova TV nekódovane na 23,5°E

Chorvátska komerčná televízia Nova TV v polovici júna tohto roku prerušila kódovanie svojho signálu na družici Astra 23,5°E, kde sú dostupné aj naše platformy Skylink a CS Link. Podľa neoficiálnych informácií nekódované vysielanie môže trvať až do polovice septembra 2011. Jedná sa o propagáciu programu počas leta, keď vo vysielaní aj tak bežia samé reprízy. Kanál bude potom opäť kódovaný v systéme Viaccess.
Pokračovanie nižšie:


Nova TV odštartovala v roku 2008 ako prvá komerčná televízia v Chorvátsku. Svojich divákov si získala rýchlo a stala sa tak veľmi populárnou. Program televízie obsahuje zábavné programy, seriály, filmy, rozprávky a každý deň prináša aktuálne spravodajstvo. Na Nova TV nechýbajú ani populárne seriály ako Hrdinovia, Smallville, Zúfalé manželky, Čarodejnice a iné. Dnes sa napríklad objavia v televízii také filmy ako napr. Policajná akadémia, Indiana Jones…

 

Technické parametre pre príjem:
Družica: Astra (23,5°E)
Frekvencia: 12168 MHz
Polarizácia: Vertikálna
FEC: 3/4
SR: 27500
Modulácia: QPSK
Norma: DVB-S
Provider: SES ASTRA
Kódované: nie (dočasne do septemtra)

Väčšina vysielaných filmov a seriálov je v angličtine s chorvátskymi titulkami. Kanál je dostupný aj v satelitných platformách Total TV a Digi TV, tam je ale signál kódovaný.

(satkurier.pl)

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.