Reklama

Novinka: 3D Box Converter

Na náš trh sa v najbližších týždňoch dostalo zariadenie s názvom 3D Box Converter, ktoré dokáže spracovávať 3D vysielanie aj na vašom staršom 2D LCD či Plazme.

3D Box Converter dokáže okrem spracovania 3D pre 2D televízne prijímače aj u vašich obľúbených televíznych staniciach, či filmoch v 2D generovať obraz do 3D. Converter pracuje v technológii anaglyph, ktorý vytvára ilúziu 3D priestoru spoločne so špeciálnymi okuliarami (modro-červené). K zariadeniu je možné pripojiť až dva zdroje signálu prostredníctvom HDMI. Oba vstupy sa dajú prepínať pomocou diaľkového ovládania, ktoré je súčasťou balenia. V balení sa nachádzajú aj špeciálne okuliare, jeden HDMI kábel, napájací zdroj a IR snímač.
Pokračovanie nižšie:


Zariadenie sme mali možnosť vidieť a testovať niekoľko dní. Čím viac ľudí sledovalo televíziu na našom 2D (LCD 42“), tým viac názorov na tento systém a zariadenie bolo. Čo sa týka 3D vysielania a konverzie na 2D LCD či Plazmy, sme sa viac-menej všetci zhodli na tom, že zobrazovanie v 3D sa dalo takmer skoro zrovnávať s 3D televízorom. Horšie to už bolo s generovaním 2D obsahu do 3D.

Ak uvažujete nad 3D, určite si kúpte 3D televízor, ak ste si už pred nedávnom zakúpili nové 2D LCD a chcete sledovať aj 3D obsah, mohol by vám postačiť aj 3D BOX CONVERTER.

Mohlo by vás ešte zaujímať